Indløsere

Vigtig viden om dine muligheder for indløsere

Nets

Nets

Clearhaus

Clearhaus

Beskrivelse Nets er den førende betalingsleverandør i Norden. Særligt ved Nets er, at de er den eneste indløser, der udbyder det rene Dankort. Så hvis du vil tilbyde dine kunder at betale med Dankort, så skal du have en indløsningsaftale med Nets. Clearhaus er en indløsningsvirksomhed, som blev grundlagt i 2011. Deres mål var at ændre og udfordre markedet for online betalinger. De vil gøre det så simpelt som muligt for webshopejere at modtage online og mobile betalinger.
Funktioner
Kort
dankort mastercard Visa JCB Union Pay American Express Diners Club MobilePay
mastercard Visa maestro MobilePay
Kom i gang på 8-14 dage 1 - 3 dage
Månedligt gebyr og oprettelsesgebyr Ja Nej
Accepter alle valutaer
Fleksible afregningsperioder
Understøtter abonnementsbetalinger
Øvrige informationer
Krav Nets' krav til din webshop >> Clearhaus' krav til din webshop >>
Priser Nets' priser >> Clearhaus' priser >>
Tilkøb
MobilePay Online 49 kr./mdr. + 1 kr./transaktion 49 kr./mdr. + 1 kr./transaktion
ViaBill delbetaling Læs mere om ViaBill Læs mere om ViaBill
Bemærk: Når indløseren har godkendt aftalen, sender de et forretningsnummer, som ScanNet skal bruge for at oprette din betalingsgateway.

Nets-tilbud til ScanNet-kunder

Hvis du bestiller via nedenstående link, får du både gratis oprettelse (normalt 1.000.- DKK), og det månedlige abonnement på din betalingskortaftale med internationale kort; VISA, Mastercard, Union Pay, JCB m.fl.).

Bemærk at tilbuddet kun gælder for nye Nets Merchants Services kunder (gl. Teller), og at du først skal betale månedsabonnement og oprettelse fra d. 01. Januar 2020. Når indløseren har godkendt aftalen, sender de et forretningsnummer, som ScanNet skal bruge for at oprette betalingsløsningen i din gateway.