Cases

Et udpluk af danske virksomheder, der har valgt Hjemmesideprogrammet

Lucullus
Kokke kan nemt selv rette tekster og menu
”Vi er meget glade for at have valgt Hjemmesideprogrammet, da det færdige resultat er blevet flot og imødekommende. Vi er overraskede over, HVOR NEMT det er for vores køkkenpersonale at rette i teksterne, når vi skal ændre en menu.”
Hundested
Informationsside ønskede hurtigt en flot hjemmeside
”Vi valgte Hjemmesideprogrammet, fordi det er super nemt at bruge og dækkede vores behov i forhold til hurtigt at lave en flot hjemmeside uden kompleks opsætning.”
Navigazion
Konceptudvikler og grafisk designer er glad for det nemme system
”Jeg benytter Hjemmesideprogrammet pga. det nemme system. Med Hjemmesideprogrammet får du gode muligheder for at skabe en interessant og effektiv website - på en måde som ikke kræver viden om at kode. […] Det er nemt at lave og vedligeholde sin hjemmeside.”
Mokon
Hjemmesideprogram matchede pris, behov og krav hos rådgiver
”Jeg valgte Hjemmesideprogrammet på opfordring fra en grafisk designer, som jeg brugte i processen. Opfordringen til at bruge Hjemmesideprogrammet var pris, og fordi løsningen passede til de behov og krav, jeg havde til hjemmesiden.”
mf-group
VVS-firma ønskede flot og nem håndværker-hjemmeside
”Med Hjemmesideprogrammet kan du lave en designmæssig flot side, uden at skulle programmere. Samtidig er det en stor fordel med jeres danske support.”
Multi-living
Designvirksomhed finder Hjemmesideprogrammet yderst brugervenligt
"Efter at jeg havde testet Hjemmesideprogrammet, så var jeg ikke i tvivl. Funktionaliteten var yderst brugervenlig, og det både hvad angår design, indsættelse af tekster og billeder – dette program kunne vi alle bruge."
Løsning
Konsulentfirma er positivt overrasket over skabeloner og dansk support
”Vi er meget positivt overrasket over de skabeloner, man kan benytte. Farvekombinationerne spiller, og formateringen af billeder virker mere moderne end på andre sider. Sidst, men ikke mindst, så havde vi en rigtig god oplevelse med support-teamet.”

Er du også overbevist? Prøv nu for 0 kr.

100% uforpligtende. Ingen kreditkort er påkrævet.


Start din gratis demo