Citrix Hosted Desktop

Med Hosted Citrix får du online adgang til virksomhedens data og applikationer - hvor som helst og når som helst!


Bliv kontaktet

Dit skrivebord på alle enheder.

Når du og dine kollegaer logger på hosted desktop, får I adgang til jeres computerskrivebord, data og applikationer, uanset hvilken enhed I logger på med. Ud over dette giver Hosted Citrix mulighed for at hoste hele jeres IT-løsning i et isoleret og sikkert miljø med backup. Skulle I mod forventning blive ramt af et angreb eller datatab, kan ScanNet hurtigt hjælpe jer.

Hosted Citrix
Lej dine licenser

Certificeret Citrix partner

Vi benytter kun premium hardware fra anerkendte levrandører, og vi er naturligvis certificeret partner hos Citrix, VMware, Microsoft og Parallels.
Vi klarer teknikken

Vi klarer teknikken

Hold fokus på jeres arbejdsopgaver, og lad ScanNet tage sig af jeres IT. Vi sørger for infrastruktur, produktopdateringer og backup af jeres data.
Sikkerhed i top

Sikkerhed i top

Vi har stor respekt for jeres data. Derfor opbevares jeres data i certificerede datacentre, som er beskyttet mod bl.a. tyveri, brand og strømsvigt.
Lej dine licenser

Lej licenserne

Hos ScanNet kan I leje jeres licenser i stedet for at købe dem. Ud over Windows og mange andre programmer tilbyder vi nu også Citrix Server på lejebasis (SPLA).

C.L. Seifert havde brug for ensartet IT i alle lande, hele tiden.

Se videoen, og hør hvordan vi løste det.


"En stor lettelse i hverdagen."

Da vi først så, hvor nemt det var for ScanNet at overflytte vores løsning, blev vi hurtigt meget trygge ved situationen. I dag nyder vi, at IT-løsningen altid er i topform, og at vi kan trække på ScanNets dygtige supportere. Det er en stor lettelse i hverdagen.

Mads Poulsen

Adm. direktør, A. P. Botved A/S

Læs case story

"Besparelser og forudsigelige udgifter."

Overgangen til IT-outsourcing og Citrix blev varetaget af ScanNet og var på plads i løbet af en lille uge. I dag sætter vi pris på, at vi kender vores udgifter, og at vi kan trække på ScanNets kompetente support og gode åbningstider.

Hans Jørgen Mortensen

Forstander, Vejle Produktions- og Uddannelsescenter

Læs case story

Er du overbevist?

Bliv kontaktet, og få fuldt udbytte af alle Hosted Citrix' mange fordele.


Bliv kontaktet nu