Case Cloud Server

Billund Airport

Sikker serverdrift af meget aktiv hjemmeside


Billund Airport
Cloud Server Billund Airport Billund Airport logo

For en virksomhed som Billund Lufthavn spiller hjemmesiden en forretningskritisk rolle. Derfor havde lufthavnen brug for en sikker serverløsning med fuld tilgængelighed 24-7 alle årets dage.
Udfordringen.

Sikker, men ikke sikker nok

Indtil for ganske kort tid siden blev Billund Lufthavns meget besøgte hjemmeside hosted på en Sitecore-løsning i lufthavnens eget serverrum. Med en støt stigende trafik på hjemmesiden og et krav om 24 timers tilgængelighed valgte Billund Lufthavn at nedlægge den interne hosting af hjemmesiden for i stedet at placere ansvaret for serverdriften hos ScanNet.


Løsningen.

Redundant løsning med backup til flere destinationer

Valget faldt på en hosted serverløsning hos ScanNet, hvor der er fuld redundans på både internet og strøm, ligesom der foretages systematisk backup til flere geografisk adskilte destinationer. Det er ikke uden grund, at ScanNet kan bryste sig af at have ét af Danmarks sikreste hostingcentre. Med et snuptag fik Billund Lufthavn placeret sin hjemmeside på en langt mere sikker platform, der oven i købet kører mere stabilt end den tidligere Sitecore-løsning.


Resultatet.

Professionel tilgang gjorde udslaget

Billund Lufthavn var udmærket klar over, at den tidligere løsning var tung at vedligeholde og dermed ikke var holdbar i længden. Derfor var serverhosting den eneste rigtige løsning. Her fortæller IT-chef Henning Larsen, hvorfor valget faldt på netop ScanNet.

Billund airport udtalelse

"ScanNet overbeviste os allerede på nogle af de første møder om, at de kunne løfte opgaven. Deres professionelle tilgang til opgaven viste, at de lynhurtigt forstod, hvad vi havde brug for. For en IT-chef som mig er det rart, at jeg faktisk ikke behøver at tænke på selve driften af vores meget benyttede hjemmeside. For lufthavnen spiller hjemmesiden og dens mange funktioner en meget forretningskritisk rolle og derfor skal den være tilgængelige 24-7 alle årets dage. Udover en sikker platform til vores hjemmeside har vi fået løst et tidligere problem med udsendelse af nyhedsbreve. Det gamle system var for langsom og voldte os en del problemer. Også det har ScanNet fundet en perfekt løsning på"

Henning Larsen
IT-chef, Billund Lufthavn A/S

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk