E-handel

Med en webshop fra ScanNet får dine kunder sikker ehandel, og du får til gengæld brugervenlighed for alle pengene.


Sikker ehandel
Der tales meget om sikkerhed eller mangel på samme i forbindelse med ehandel, og mange mennesker er stadig bekymrede ved tanken om ehandel. Med en netbutik fra ScanNet er der dog intet som helst for dine kunder at være urolig for. Al betaling foregår via en sikker betalingsforbindelse og dine kunder vælger selv, om de vil betale med Dankort, VISA eller et af de mange andre kort, der kan benyttes i ScanNets ehandel butik.

Ehandel for alle
Er du usikker på, om du er klar til at begynde på salg via Internettet til dine kunder? Det behøver du ikke at være, for uanset om du kender til webshops i forvejen eller ikke aner hvordan de fungerer, kan du bruge ScanNets netshop. Selve shoppen er meget brugervenlig og det tager dig bogstaveligt talt kun et par minutter at lægge fx billeder af dine produkter online.
Du kan desuden tilføje flere funktioner og moduler, efterhånden som du får brug for det, og på den måde lade din ehandel butik vokse i takt med resten af din virksomhed. Desuden tilføjer ScanNet automatisk nye funktioner til e-handel shoppen 4 gange årligt - helt uden ekstra betaling for dig.

Support
Hos ScanNet får vi heldigvis megen ros af vores kunder, fordi vi er både stabile og kvalitetsbevidste og fordi vi altid giver rigtig god service - til alle vores kunder. Har du spørgsmål eller brug for fx teknisk hjælp, kan du altid komme i kontakt med en af vores dygtige medarbejdere, der sidder klar til at rådgive dig i alle tænkelige situationer - også i weekenden.

Om ScanNet
Hos ScanNet arbejder vi hver eneste dag for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for vores kunder. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og har altid en medarbejder i overskud, der kan hjælpe over telefonen eller via e-mail.

Få mere viden og inspiration

Online Marketing

En god placering i søgemaskinerne kan være afgørende for din forretning. SEO er ikke svært, men kræver en grundviden for at komme i gang.

Læs mere

 

MarketingMentor

ScanNet tilbyder sparring til markedsføring, design og e-handel generelt. Få del i den store erfaring, som ScanNet har opbygget gennem mange år.

Læs mere

Alle priser er opgivet i DKK og ekskl. moms