Online marketing

Vær med i det digitale førerfelt...


Uden besøg - ingen omsætning. For at få succes med salg på Internettet skal dine kunder kunne finde dig på Google. Alt, hvad vi laver for dig, er 100 % transparent og målbart.

Vi kan hjælpe dig med din online marketing.
Ring til os på 7553 3500 eller

Bliv kontaktet

onlinemarketing

SeoPush

Få dine vigtigste søgeord på Googles side 1


Med SeoPush gør ScanNet alt arbejdet for dig. Sammen finder vi de søgeord, der er relevante for din virksomhed, og derefter sørger ScanNets dygtige og kompetente online marketing-team for, at din hjemmeside kommer på forreste side på Google. Du betaler først det aftalte succes-fee, når din hjemmeside har opnået en side 1-placering på Google.

 
SeoPushVideo

Fang opmærksomheden på Google


Fang potentielle kunders opmærksomhed med en video i Googles søgeresultat. Vi producerer videoen i samarbejde med dig og sørger for at få den frem på Googles side 1. En video-præsentation af din virksomhed eller video, hvor du viser anvendelsen af dine produkter, skaber en tættere visuel relation til dine kunder og får dig til at skille dig ud.

Google Adwords

Med professionel hjælp får du mest ud af dit budget


De fleste kender Google AdWords, som er et effektivt online markedsføringsredskab, som giver resultater med det samme. Med en reklameplads på Google bliver kunderne præsenteret for din annonce, når de søger på ord, der relaterer til din virksomhed. Lad ScanNet rådgive dig, så du opnår størst muligt afkast på din investering.

 
Google Shopping

Vis dine produkter frem
- direkte på Google


Præsenter dine produkter for potentielle kunder ved at lave billedannoncer i Googles søgeresultat. Annoncerne bliver lavet direkte ud fra  produkterne i din webshop og bliver derfor automatisk opdateret. Lyder dette for kompliceret? ScanNet tilbyder at sætte kampagnen op for dig, så du ikke skal bekymre dig om det tekniske.

I tvivl?

Lad ScanNet hjælpe dig med at afdække dine muligheder


Uanset hvilken mulighed, du vælger inden for online markedsføring, foretager ScanNet en søgeordsanalyse for dig. Tag en snak med en af vores dygtige medarbejdere, der hjælper dig med at vælge netop den mulighed, der passer bedst til dine behov.

Kontakt ScanNet på 7553 3500 eller

Bliv kontaktet

Det kan vi hjælpe med

Loyalty Manager

Loyalty Manager

Følg dine kunders adfærd i din webshop med Loyalty Manager og lav unik og målrettet kommunikation.

Læs mere

 
Referencer

Referencer

ScanNet laver succesfuld markedsføring og søgemaskineoptimering for en lang række kunder.

Læs mere

Alle priser er opgivet i DKK og ekskl. moms