Designpartner

Eagle Media

Eagle Media kan hjælpe hele vejen fra ide over udvikling og design og til drift og vedligeholdelse af den færdige webshop.

Eagle Media designpartner eksempel
Webshop Designpartnere Eagle Media

Med en ScanNet Webshop-løsning fra Eagle Media får du en webshop, hvor Eagle Media har gjort det så nemt som muligt for både kunderne at handle og dig at administrere din webshop.

Eagle Media tager dig hele vejen fra ide og til færdig webshop og kan også være behjælpelig med drift og vedligeholdelse, når først webshoppen er i luften. Det er nemlig først her, du får de praktiske erfaringer, der gør det muligt at optimere webshoppen til lige præcis dine kunder og den måde, de handler på.

Eagle Media hjælper dig gerne, hvis du har brug for at udvide eller redesigne shoppen, og kan også hjælpe med at producere annoncer, content marketing og andre elementer, du kan skal bruge i din markedsføring af webshoppen og dens produkter.

Med Eagle Media får du en ærlig og bundsolid partner, der har stor erfaring med design, programmering og drift af webshopløsninger; alt det, der skal bruges til markedsføring samt praktiske detaljer som indløsningsaftaler og betalingsløsninger.


Eagle Media logo
Eagle Media IVS
Strandvejen 9, 1.
9000 Aalborg

Tlf.:
69 16 04 92
E-mail:
Onlinestrategi
Branding
Webudvikling
Webdesign og marketing

Er du også overbevist? Prøv nu for 0 kr.

100% uforpligtende. Ingen kreditkort er påkrævet.


Start nu. Det er gratis!
Vi er lige her

Vil du høre mere om en design løsning?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk