Case Virtual Server

Club La Santa

Ville slippe for vedligehold og frygten for nedbrud


Club La Santa
VPS Hosting Club La Santa Club La Santa logo

For Club La Santa startede outsourcingen med hosting af Exchange-serveren. I dag har Club La Santa udlagt hele sin IT-drift til ScanNet, der tager sikkert vare på data og applikationer
Udfordringen.

Outsourcing af den samlede IT-løsning

Før overgangen til outsourcing af den samlede IT-drift havde man hos Club La Santa i Billund Lufthavn en SmallBusiness Server, en SQL Server og flere arbejdsstationer. Da virksomheden ikke råder over eget IT-personale, var bekymringen for akutte nedbrud stor. Man ønskede at blive bekymringen kvit og så samtidig en mulighed for at slippe for fremtidigt vedligehold af IT-løsningen.


Løsningen.

ScanNet Hosted IT

Hos Club La Santa valgte man i første omgang at oursource sin Exchange-server. ScanNets overtagelse af ansvaret for driften af Exchange-serveren forløb enkelt og ligetil, og det blev derfor besluttet at overdrage den komplette IT-drift til ScanNet. I dag hoster vi den samlede IT-løsning. Det betyder, at Club La Santa har adgang til egne applikationer som fx C5, der trækker på data via ScanNets SQL Hotel.


Resultatet.

Sikker løsning med tryghed om maksimal oppetid

De gode erfaringer med hosting af Exchange betød, at Club La Santa ikke tøvede med at indgå en aftale om komplet outsourcing af alle servere og programmer.

Club La Santa - Michael Rygaard udtalelse

"Vi valgte en hosted løsning for at undgå driftsforstyrrelser og direkte nedbrud på vores egen server. I dag slipper vi helt for at tænke på IT-vedligehold og dyre nyanskaffelser. Det er klart, at vi var skeptiske, men overgangen til den hostede løsning gik over al forventning. Der var et par udfordringer undervejs, som blev løst med det samme. Jeg er imponeret over ScanNets professionelle håndtering af hele forløbet og føler mig overbevist om, at vi traf den rette beslutning, da vi valgte at overdrage IT-ansvaret til ScanNet topsikrede hostingcenter. "

Michael Rygaard Jensen
Salgsdirektør, Club La Santa

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk