Case Virtual Datacenter

Sima

VDC giver os mulighed for at vækste


Sima
Virtual Datacenter Sima sima logo

Efter Sima har fået en VDC-løsning hos ScanNet, kan de nu fokusere mere på deres forretning.Udfordring.

Sima har mere end 15 års erfaring med udvikling af webbaserede specialløsninger som fx CMS-systemer, bookingsystemer og e-handelsløsninger. Sima hoster bl.a. boligsiden.dk og feline.dk, og havde tidligere et co-located servermiljø hos ScanNet, men miljøet var outdated rent hardwaremæssigt, og Sima ønskede ikke længere bekymringen omkring hardwarenedbrud midt om natten mv.


Løsning

I 2016 valgte Sima, at en VDC-løsning hos ScanNet var vejen frem for dem. De ville hellere virtualisere end migrere til en cloud-løsning, som ellers kunne have været en løsning. Med en VDC-løsning behøver Sima nu ikke længere fokusere lige så meget på infrastrukturen, og helt konkret er den fysiske del væk, så de kan fokusere mere på udvikling end på selve metaldelen.

Hvad består Simas løsning af?

  • Lenovo blade-servere
  • Dell/EMC og IBM flash storage og tiered array.
  • Next-gen Fortigate Firewall (vDOM)
  • VMware vSphere
  • Veeam Backup
  • Microsoft SQL Server

Resultat

“I bund og grund er det blevet nemmere at administrere for os”, siger Ole Jakobsen Stjernholm, der er Software Architecture Consultant hos Sima, og understreger, at skalerbarheden nu gør det muligt at fokusere på forretningen, nemlig udvikling og drift af ovennævnte portaler.

“Vi vil gerne fordoble vores kunder, og det er muligt, fordi vi også kan fordoble vores hosting-platform. Det vil sige, at vi kan vækste uden at blive stoppet af IT. Hvis kunderne er der og markedsføringen fungerer, så kan vi udvide forretningen, fordi hostingen tillader det.”

Ole Jakobsen Stjernholm
Software Architecture Consultant, Sima

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller overvejer du selv en løsning i stil med Simas?

Så hjælper vi altid gerne med råd og vejledning.

Du kan kontakte os på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk