Case

FLONIDAN

ISO 27001-certificeret datacenter


Flonidan
CRP FLONIDAN Flonidan logo

FLONIDAN blev grundlagt, da naturgassen kom til Danmark, og har mere end 35 års erfaring inden for design og produktion af målerløsninger til gas- og vandbranchen. FLONIDANs kunder tæller fagfolk i forsyningsselskaber, servicevirksomheder og forskellige typer af industrier.
Hvad vil FLONIDAN.

Design og vision

FLONIDAN fokuserer på at udvikle, designe og sælge gasmålerudstyr med integreret kommunikation og har som erklæret vision er at blive den førende, bæredygtige leverandør af smarte gasmålere på verdensplan. Læs mere på flonidan.dk.


Udfordringen.

Certificering af servere

Mange virksomheder og statslige myndigheder kræver, at deres samarbejdspartnere følger ISO 27001-certificeringsstandarden – også på serversiden. (Læs evt. mere om ScanNets ISO 27001-cerficering på siden her) Da FLONIDAN landede en stor, udenlandsk ordre, opstod der derfor et behov for – med kort varsel - at ISO 27001-certificere serverdriften. I stedet for selv at certificere virksomhedens in-house servere valgte FLONIDAN at flytte sin løsning til en ISO 27001-certificeret hostingudbyder, der kunne hjælpe med sparring og rådgivning.


Løsningen og resultatet.

ISO 27001-certificeret hostingudbyder

Til hosting af intern IT valgte FLONIDAN et CRP-miljø, som er ISO 27001-certificeret, og som med (pro)aktiv rådgivning fra ScanNet kunne implementeres på - noget nær - rekordtid. Hvor ScanNet tager sig af infrastrukturen – herunder hardwaredrift, bruger FLONIDAN i dag en ekstern konsulent til daglig drift af miljøet – herunder intern it.


Hvad består FLONIDANs løsning af?
  • Dell Blade-servere
  • Dell EMC SAN
  • Fortigate Firewall (vDOM)
  • Microsoft SQL Server
  • Block Storage

Hvilken værdi giver det FLONIDAN?
  • De får adgang til ScanNets ISO 27001-certificerede datacenter
  • De kan fokusere på kerneforretningen, da de har outsourcet både infrastrukturen og driften af den
  • De slipper for at investere i og afskrive på (gammel) hardware
”ScanNet handlede hurtigt og professionelt, da vi med kort varsel skulle bruge et ISO 27001-certificeret datacenter. Selvom det gik stærkt, har vi fået en rigtig god løsning, der giver os overblik over vores månedlige IT-omkostninger, og hjælper os til at fokusere på det, vi er bedst til.”

Irene Mortensen
CFO, FLONIDAN

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk