SeoPushVideoSe videoeksempel

Fordi billeder siger mere

Fordi billeder siger mere Gør SeoPush endnu mere effektiv med en video i søgeresultatet. En video øger ikke kun din synlighed på Google. En visuel præsentation af din virksomhed kan også skabe en tættere relation til dine kunder.

Bliv set på Google

De færreste klikker videre til side 2, når de søger på Google. Vil du findes af nye kunder, skal de kunne finde dig på side 1. En video med sigende overskrift tiltrækker ekstra opmærksomhed i søgeresultatet. Her kan du fange potentielle kunders interesse og lede dem videre ind på din webshop eller hjemmeside. Med et abonnement på SeoPushVideo arbejder vi benhårdt for at få din video om på side 1 hurtigst muligt.

Mere end søgemaskineoptimering

Videoerne kan dreje sig om mange forskellige temaer. Fx kan videoerne bruges som guides, rundtur i virksomheden, gennemgang af produkter, kundecases, præsentation af medarbejdere og meget mere. Med en video skaber du en visuel relation til dine kunder. Det giver nærvær og overblik for kunden, hvilket øger din virksomheds troværdig.


SeoPushVideo

Få fuldt udbytte af videoen

Videoen er ikke begrænset til brug i forbindelse med SeoPush. Udnyt videoen i din markedsføring ved at bruge den på din hjemmeside, i nyhedsbreve og lignende. Videoen er din - også hvis du skulle stoppe med SEO hos ScanNet.

Videoen optages med professionelt kamera og opbygges ud fra journalistiske principper. Du skal blot tage stilling til location, medvirkende og tema. Vi filmer, klipper, speaker og sørger for at få din video frem på Google.

Opstartspakke SeoPushVideo

5.000 kr.

Pakken omfatter:
Produktion af video på maks. 1 minut
6 måneders SEO (svarende til 6 x 249,-)
Ugentlig rapport over udvikling af placering på Google


Videoeksempler

Vil du vide mere?


Bliv kontaktet