Case Hosted Citrix

A.P. Botved

Adgang til egne specialprogrammer via Citrix


A.P. Botved case
Hosted Desktop A.P. Botved A.P. Botved logo

Da A. P. Botved skiftede fra inhouse IT-drift til en outsourcet løsning, var det en beslutning, der havde været længe undervejs. Eneste fortrydelse var, at man ikke havde gjort det noget før.


Udfordringen.

Krævede adgang til Microsoft CRM og specielt ERP-system

Hos A. P. Botved benyttede man en række specialprogrammer og mente således ikke, at man uden videre kunne outsource driften af sine IT-løsninger. Efter henvendelse til ScanNet blev det dog hurtigt klart, at den samlede drift med lethed kunne overflyttes – inklusiv de omtalte specialprogrammer. A. P. Botved havde brug for nogle måneders betænkningstid, men konstaterer nu efterfølgende, at virksomheden kunne have sparet sig selv for flere måneders besvær ved at have slået til med det samme.


Løsningen.

Sikker løsning med Citrix

Den samlede IT-drift er nu outsourcet til ScanNet via en Citrix-aftale, der giver medarbejderne fra A. P. Botved en sikker løsning, hvor de har ubegrænset adgang til IT-løsningen fra hovedkontoret og sælgernes hjemmearbejdspladser. Løsningen har bidraget med en fleksibilitet, der gør hverdagen langt mere enkelt for medarbejdere på kontoret og ikke mindst for sælgerne på landevejen. Det helt store plus ved løsningen er, at ScanNet med lethed kunne flytte A. P. Botveds CRM- og ERP-systemer med over på den outsourcede løsning.


Resultatet.

En stor lettelse i hverdagen

Medarbejderne hos A. P. Botved har adgang til præcis de samme programmer som før. Forskellen er blot, at virksomheden nu ikke længere har ansvaret for driften og dermed er sluppet for alle bekymringer om backup og sikkerhed.

"Vi kunne have sparet os selv for mange frustrationer, hvis vi blot var hoppet med på outsourcingaftalen i første omgang, men vores grundige overvejelser viser vel bare, hvor afhængige vi alle sammen er blevet af, at IT-løsningen kører optimalt. IT er således ikke noget, man bare overlader til hvem som helst. Da vi først så, hvor nemt det var for ScanNet at overflytte vores løsning, blev vi hurtigt meget trygge ved situationen. I dag nyder vi, at IT-løsningen altid er i topform, og at vi kan trække på ScanNets dygtige supportere. Det er en stor lettelse i hverdagen."

Mads Poulsen
Adm. direktør, A. P. Botved A/S

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk