Case Hosted Desktop

A.P. Botved


A.P. Botved case
Hosted Desktop A.P. Botved A.P. Botved logo

Hvem er A.P. Botved?

A/S A.P. Botved beskæftiger +40 medarbejdere og hjælper folk med fysiske begrænsninger med at få bedre muligheder og større livskvalitet i hverdagen. Har du svært ved at komme op og ned ad trappen eller ind og ud af bygninger? Så har A.P. Botved helt sikkert også en løsning til dig.

A.P. Botved dækker hele Danmark fra en række specialiserede brands som fx Opadtrappen, der specialiserer sig i stolelifte, og Botvedshop, der sælger alt fra rollatorer og krykker til komplette supportsystemer.

Til at understøtte sine salgskonsulenter og serviceledere, der hjælper kunder i hele landet, har A.P. Botved brug for en it-partner, der tilbyder moderne samarbejdsløsninger og klippestabile løsninger til fjernarbejde. En sådan partner har A.P. Botved fundet i ScanNet.


Udfordringen.

A.P. Botved var i flere år hosted hos ScanNet.

I 2018 valgte de imidlertid at flytte sin løsning til en anden leverandør, bl.a. fordi de ønskede at have flere driftsaktiviteter on-site, end ScanNet kunne tilbyde.

Samarbejdet med den nye leverandør fungerede godt – især i starten. Da leverandøren blev opkøbt af en anden virksomhed, ændrede samarbejdet sig dog til det værre.

Den nære, hurtige og kompetente support, som A.P. Botved sætter pris på, var pludselig svær at få, og A.P. Botved oplevede, at forretningskritiske løsninger, som salgskonsulenter og serviceledere er dybt afhængige af, kunne være utilgængelige i op til flere dage.

Efter kort betænkningstid besluttede A.P. Botved sig for at flytte ”hjem” til ScanNet.


Løsningen.

I ScanNet har A.P. Botved fået en løsning, der gør det muligt for medarbejderne at være produktive – uanset hvorfra de arbejder.

A.P. Botved har i dag:

  • Microsoft 365
  • Hosted.dk (NAV og RDS)
  • SQL Server

Med Microsoft 365 kan A.P. Botveds medarbejdere bruge Office-pakken fra den enhed, de arbejder fra. Det samme kan de med Hosted.dk, hvor A.P. Botved – også på farten - har adgang til RDS (fjernskrivebord) og NAV (Hosted Navision).

Hosted.dk-løsningen hostes i ScanNets danske datacenter, der er ISO 27001-certificeret og sikret mod tyveri, brand og strømsvigt. Den daglige drift – herunder opdateringer og backup – tager ScanNet sig af.

SQL Serveren bruger A.P. Botved til at håndtere og strukturere data – fx fra NAV. På serveren har A.P. Botved installeret PowerBI, som visualiserer data fra NAV på én nem og overskuelig måde.


Samarbejdet.

For A.P. Botved har det mest positive ved skiftet (tilbage) til ScanNet været:

  • At blive holdt i hånden hele vejen – med løbende opdateringer og afstemte deadlines
  • At den endelige løsning blev bedre og hurtigere implementeret end forventet
  • At 90% af de bekymringer, de havde til skiftet, lynhurtigt blev gjort til skamme
"Hele processen omkring flytningen var superprofessionel. Vi blev holdt i hånden hele vejen, og de bange anelser, vi havde, blev for alvor gjort til skamme. Vi er superglade for at være tilbage hos ScanNet. Det er ligesom at have sin egen interne it-afdeling – bare eksternt."

Mads Peter Poulsen
Administrerende direktør
A.P. Botved

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk