Nets

Vigtig viden om indløsningsaftaler med Nets

Online ansøgning

Er du ordentligt forberedt, kan du via ScanNet oprette en indløsningsaftale med Nets i løbet af få dage ved at benytte nedenstående link.


Ansøg om indløsningsaftale her

Tilbud til ScanNet-kunder: Hvis du bestiller via ovenstående link, får du både gratis oprettelse (normalt 1.000.- DKK), og det månedlige abonnement på din betalingskortaftale med internationale kort; VISA, Mastercard, Union Pay, JCB m.fl.). Bemærk at tilbuddet kun gælder for nye Nets Merchants Services kunder (gl. Teller), og at du først skal betale månedsabonnement og oprettelse fra d. 01. Januar 2020. Når indløseren har godkendt aftalen, sender de et forretningsnummer, som ScanNet skal bruge for at oprette betalingsløsningen i din gateway.


Når indløseren har godkendt aftalen, sender de et forretningsnummer, som ScanNet skal bruge for at oprette betalingsløsningen i din betalingsgateway.

Betalingskort

Med en indløsningsaftale fra Nets er du klar til at modtage de mest populære betalingskort i Danmark: Dankort, Visa, Mastercard, UnionPay, JCB, Diners, Discover og American Express.


dankort

Du kan let ansøge om forskellige indløsningsaftaler hos Nets online. Ønsker du både indløsning på Dankort og internationale kort, oprettes to separate aftaler. Derudover kræver American Express ligeledes en separat aftale, men du kan oprette flere forskellige aftaler i ét og samme bestillingsflow.

nets

Inden du ansøger

Nets har nogle krav til opsætning af din hjemmeside for at blive godkendt til en indløsningsaftale. Ansøgningsprocessen går hurtigst, hvis du har din NemID Erhvervssignatur klar.


Formelle krav hos Nets


  • Du skal kunne fremvise indtægts- og formueforhold
  • Du eller din forretning må ikke være registreret i Debitor Registret. Vi forbeholder os ret til at indhente soliditetsoplysninger i dit pengeinstitut
  • I nogle tilfælde kan der være behov for en sikkerhedsstillelse
  • Du skal bruge en certificeret betalingsløsning som fx ScanNets
  • Du skal leve op til de gældende PCI-DSS krav (PCI-DSS står for Payment Card Industry Data Security Standard)

Yderligere krav ift. Dankort-aftale

  • Din forretning skal have et CVR-nummer og fungere fra en dansk adresse
  • Du skal have en konto i et dansk pengeinstitut
  • Du skal benytte en terminal, der er certificeret af Nets, som fx ScanNets betalingsløsning

Du kan læse mere om de gældende regler og vilkår for indløsningsaftaler med Nets her.


Klargøring af din hjemmeside eller webshop

For at gøre til hjemmeside eller webshop klar, har Nets nogle krav, du skal overholde.

Læs mere om Nets’ krav til webshops her.


Læs mere

Find yderligere info på nets.dk.

Er du klar til at komme i gang?