Artikler / Hosting / Hosted Shop

Hosted Shop

Når du har læst denne artikel, vil du være klar over, hvad en hosted shop er. Du vil også kende til de muligheder, der eksisterer, samt hvilken der er den rigtige for dig.Hosted shop – hvad er det?

En hosted shop er egentlig bare en online butik. At den er hosted vil sige, at den drives af en hostingpartner som fx ScanNet. ScanNet sørger altså for, at alt teknikken bagved kører hele tiden.

Du får adgang til et kontrolpanel, hvorfra du kan administrere din online butik. Her kan du oprette produkter, tilknytte produktbilleder og designe din shop. Du skal kun bekymre dig om dine produkter, kunder og markedsføring - ikke om teknikken og serverne.

Det er op til dig at beslutte, hvor og hos hvem din hosted shop skal ligge.

Hvilken webshop løsning skal du vælge?

Overordnet set har du to valgmuligheder - med hver deres fordele og ulemper.

Først og fremmest skal du vælge mellem en open source eller en closed source løsning. Inden for hver kategori er der en række forskellige udbydere, som du bagefter bør vælge imellem.

Open source

En open source løsning er som udgangspunkt gratis, og koden bag hele maskineriet er frit tilgængelig. Det vil sige, at programmører fra hele verden kan byde ind med deres forbedringer og tilføjelser. Da systemet er gratis, skal du selv sørge for at installere, vedligeholde og opdatere din webshop.

Selvom systemet er gratis, skal det stadig hostes et sted på nettet, og en open source løsning koster derfor stadig et månedligt beløb.

Closed source

En closed source løsning er derimod udviklet af én eller få virksomheder. Typisk lejer du systemet sammen med hostingen, så du får én samlet pakke. Virksomheden som ejer systemet og hoster løsningen for dig, kender samtidig systemet ud og ind, og du har derfor sjældent brug for dyr konsulenthjælp, som du risikerer ved en open source løsning.

Hos ScanNet har du både muligheden for at benytte vores egenudviklede WebShop 2, men du kan også nemt installere et åbent system som fx Magento.

Læs mere her, hvis du ønsker at vide mere om valget mellem open source eller closed source.

Hvem skal hoste min shop for mig?

Uanset om du vælger den ene eller anden type shopløsning, skal den hostes et sted. Der findes mange, som gerne vil være din hostingpartner og gøre arbejdet for dig, så hvordan vælger man egentligt?

Det er kun dig selv, der kender til hvilke parametre du vægter højest, når du skal vælge, hvor din butik skal placeres. Typisk er pris, driftssikkerhed og en god support parametre, som vægtes højt.

Pris

Med hensyn til pris, gælder det om at finde den rette balance. Du ønsker garanteret ikke at betale for noget, som du kan få til det halve et andet sted. Til gengæld er det billigste dog sjældent den bedste løsning.

Tænk på din hosted shop som en almindelig butik. Skal din butik være flot og solidt indrettet på en god strøgadresse, er den dyrere, end hvis det modsatte er tilfældet.

Hos ScanNet har vi derfor udviklet en lang række solide moduler, som tilføjer en ekstra stor værdi til din shop, hvis du altså har behov for dem. Du kan frit vrage og vælge i mellem de moduler, som du måtte finde relevante, og du betaler derfor kun for de ekstra funktioner, du har brug for.

Driftssikkerhed

Til forskel fra mange andre hostingpartnere har ScanNet selv datacenter in house med en sikker ekstern backup lokation. Det betyder, at har vi brug for at rette noget på en server, kan vi gøre dette inden for få minutter.

Hos ScanNet er vi specialister i IT-infrastruktur, og vi vil gerne fortælle om alle de certificeringer og sikkerhedsprocedurer vi har, som hjælper til med at holde vores kunder online 24/7.

Vi ved dog, at det er de færreste af vores kunder, som får noget ud af at høre om dette. For langt de fleste er det vigtigste, at deres hosted shop altid kører uden problemer og forstyrrelser. Og ScanNets certificeringer giver dig viden om, at vi har, hvad der skal til.

Support

Hos ScanNet tilbyder vi gratis support fra kl. 7 - 21 (tlf.: 7 - 19) i alle ugens hverdage og fra kl. 8 - 21 (tlf.: lukket) på lørdage, søndage og helligdage. Vi kan både hjælpe dig med det tekniske samt give gode råd om online markedsføring og konvertering i din hostedshop.

Kig her hvis du ønsker at læse mere om konvertering.

Prøv en gratis Webshop i 3 uger

Har du fået blod på tanden, og ønsker du at prøve en hosted shop, kan du nemt oprette en fuld funktionsdygtig demo af vores webshop løsning nedenfor.

Ønsker du i stedet at prøve en open source løsning, kan du også gratis oprette en demo på vores webhosting her.

Bestil hosted shop demo her


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk