WEBSHOP

Kom nemt i gang med E-handel og sælg dine produkter på Internettet med ScanNets WebShop2.

Ring til os på 7553 3500 eller...

Komigang
Demo 

Din KOMPLETTE løsning

WebShop2 - logo

WS2 backend

SE REFERENCER

Med WebShop2 får du enestående performance, total designfrihed, et optimalt SEO-fundament og uendelige muligheder for integraton og tilføjelse af funktioner. WebShop2 er efterfølgeren til Danmarks mest solgte webshop-løsning, og systemet bliver konstant udvidet med nye funktioner og forbedringer.

Hvad kan en WebShop2?

WebShop2 er en brugervenlig basis-webshop, som indeholder størstedelen af de funktioner, der skal til for at komme godt i gang med at sælge på internettet. Afhængig af hvilken betalingsløsning eller fragtform, du ønsker at tilbyde dine kunder, kan du tilføje de nødvendige moduler. På den måde slipper du for at betale for funktioner, som du ikke har brug for, og kan i stedet tilpasse din webshops funktioner, så den passer til dine egne behov og ønsker.

Mail og domæne

Til ScanNets WebShop2 medfølger altid et gratis .dk-domæne med samt 10 mailkonti á
1 GB. Det betyder, at du slipper for ekstra udgifter til mailhotel.

Få inspiration og prøv gratis demo

Prøv en gratis demo i 3 uger, og find ud af om WebShop2 er din fremtidige webshop-platform. Se andre kunders flotte webshops under vores referencer og få inspiration til din egen webshop.

499,- / md.

Oprettelse: 359,-

UDVID din WebShop2

MODULER

Ikon hvid Modul

Fuldend din webshop med ScanNets WebShop2-moduler. Tilføj betalingsmodul, integration med fragtleverandør, mulighed for avanceret design, gavekort-funktion, mobil-template mm.

Læs mere - navy
 

PLUGINS

Ikon hvid Plugin

Tilføj specialfunktioner til din webshop, så den lever op til netop dine behov. Vores plugins er lavet er vores dygtige partnere, så du kan spare penge på udvikling af specielle funktioner.

Læs mere - navy

Skru OP for salget

Online Marketing

Online Marketing

Øg dit salg med ScanNets integrerede kampagnesystem, eller sørg for at potentielle kunder kan finde dig på Google ved at benytte vores SEO- eller Google-løsninger.

Læs mere

 
MarketingMentor

MarketingMentor

Vi har mange års erfaring inden for E-handel og tilbyder derfor rådgivning og sparring til vores webshop-ejere. Tilmeld dig MarketingMentor og få fordelagtige priser på moduler, SEO mm.

Læs mere

 
Design & Grafik

Design & Grafik

Drømmer du om at få dit eget unikke webshop-design, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder bl.a. special-designede webshops, hjælp til grafik og udformning af logoer.

Læs mere

 

Decato ApS

Decato er et webbureau, der er specialiseret i online branding og salg.

Læs mere om Decato ApS
 
Alle priser er opgivet i DKK og ekskl. moms