Mailalias

Her kan du se hvordan du sætter et mailalias op på din mail adresse der er tilknyttet dit Webhotel / Mailhotel / Webshop.

Et alias til en mailkonto kan opsættes gennem kontrolpanelet til din mail adresser ved Scannet, som anvist her.

Her kan du trykke på rediger-knappen ud for den ønskede bruger.

Gå herefter til fanen oprette et alias under fanebladet "Aliasser"

Hvis du opretter et mailalias fra fx alias@<domæne.dk> som så ligger under hovedkonto@domæne.dk.
Så vil alt mail sendt til alias@domæne.dk ende i indbakken for hovedkonto@domæne.dk.