Cloud Server fra ScanNet til ethvert behov

Med en Cloud Server fra ScanNet får du en fleksibel virtuel server-løsning, der giver dig mulighed for at øge og mindske kapacitet og ressourcer løbende. Cloud-løsninger var tidligere kun tiltænkt større organisationer, men nu er det blevet muligt for alle at få del i de mange fordele, der er ved at leje sig ind i et stort og professionelt Cloud-setup. Mens ScanNet står for drift og hosting af dine servere, kan I nøjes med at koncentrere jer om forretningen.
 

Vælg STYRESYSTEM til din server

UBUNTU LINUX

Ubuntu ikon - Medium

Du skal vælge Linux som OS, hvis du bruger PHP og MySQL-database.

Fra 265,- / md.

Se specifikationer og priser
 

WINDOWS

Windows ikon - Medium

Du skal vælge Windows som OS, hvis du benytter ASP og .NET.

Fra 418,- / md.

Se specifikationer og priser
 

 

Rådgivning og special-løsninger

Vi har erfaring med opbygning af specielle løsninger tilpasset til netop dine behov. Herunder også SQL- og Filecluster-setup samt setup med loadbalancing og flere servere. Har du specielle ønsker, eller ønsker du hjælp til at vælge din virtuelle server-løsning, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter på 75 53 35 00 eller scannet@scannet.dk.

Cloud silver

Hvorfor Cloud Server?

Vælger du at placere dine servere på et Cloud-setup, har du allerede valgt en fremtidssikret IT-platform. Skulle dine behov ændre sig, kan du løbende øge og mindske kapaciteten. På ScanNets Cloud kan du placere alt fra enkelte servere som håndterer simple websites til større setups bestående af flere servere.

Hostingmærket BFIH

Sikker serverdrift i danske datacentre

ScanNets topmoderne serverrum er sikret mod brand, fugt, tyveri og strømafbrydelser. Serverne overvåges døgnet rundt, hvilket sikrer en suveræn høj oppetid. Datacentrene er placeret i Danmark og hører under dansk lovgivning. ScanNet er desuden BFIH-certificeret hosting-udbyder. Læs om ScanNets driftsfaciliter.

Uanset hvilken IT-løsning, du vælger hos ScanNet, får du fri support med branchens bedste åbningstider. Tillægsydelser som fx overvågning, Managed og Unmanaged Backup, SSL-certifikater og IP-adresser kan desuden tilkøbes til alle ScanNets Cloud-servere.

 

Tillægsydelser

Tillægsydelser

Har du en server-løsning hos ScanNet, kan vi blandt andet tilbyde køb og installation af SSL-certifikater, ekstra IP-adresse, overvågning samt Managed eller Unmanaged Backup.

Læs mere om Tillægsydelser

 
Webhotel inkl. mail

Webhotel inkl. mail

Har du ikke behov for en fuld server-løsning, kan et Webhotel måske opfylde dine behov. Hos ScanNet medfølger der altid mail-konti og et .dk-domæne. Derudover får du fri trafik og daglig backup til ekstern location.

Læs mere om Webhotel

 
Colocation ved ScanNet

Colocation ved ScanNet

Har du egne fysiske servere, kan du også få gavn af ScanNets topsikrede og moderne datacentre. Vi tilbyder colocation med egen indgang, hvilket giver dig adgang alle døgnets timer hele året rundt.

Læs mere om Colocation

Alle priser er opgivet i DKK og ekskl. moms